DESPRE NOI

White Horse Security Constanta DESPRE NOI

Suntem o ECHIPĂ unită, plină de idei inovatoare, ce crede cu tărie că doar ÎMPREUNĂ putem crea o lume mai sigură. Doar prin prevenţie neplăcerile vor fi minimalizate!

Societatea noastră îşi desfăsoară activitatea în baza Legii nr. 333/2003 şi a H.G. 301 / 2012, privind paza obiectivelor, bunurilor şi persoanelor precum şi a Licenţei nr. 2834/P din data de 12.09.2016, emisă de Inspectoratul General al Poliţiei – Direcţia de Ordine Publică.

Asigurăm o formaţiune de elită, alcătuită din agenţi de pază şi protecţie selecţionaţi, instruiţi si dotaţi corespunzător (staţii de emisie-receptie, telefoane mobile, spray-uri cu acţiune iritant-lacrimogenă, tonfe, lanterne, fluiere, etc.), cu un profil moral verificat, care dă dovadă de profesionalism şi eficienţă în executarea sarcinilor de serviciu. În interesul dumneavoastră precum şi al firmei noastre, se asigură secretul datelor referitoare la informaţiile privind activităţile pe care le desfăşuraţi, precum şi la activităţile de pază şi protecţie.

Ce ne recomandă? În primul rând, o vastă experienţă în toate laturile domeniului de activitate al pazei şi protecţiei, calificările personalului lucrativ, relaţiile contractuale cu beneficiarii din toată ţara şi, nu în ultimul rând, raportul calitate-preţ.