DEPARTAMENT MONITORIZARE

White Horse Security Constanta DEPARTAMENT MONITORIZARE
custom-img

WHITE HORSE SECURITY vă oferă avantaje financiare prin instalarea sistemelor de alarmare antiefracţie. Ele acoperă întreaga gamă de cereri existente cum ar fi: hoteluri, domicilii, apartamente, birouri, vile, magazine,casierii, depozite, staţii Peco, întreprinderi, etc.

De ce este important un sistem de alarmă?
WHITE HORSE SECURITY instruieşte personalul beneficiarului in operarea sistemelor de alarmare instalate care asigură:

– detecţie efracţie;
– detecţie incendiu;
– alarmă de panică; hold-up;
– alarmă medicală;
– scurgeri de gaze;
– sabotaje sistem.

SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Putem executa lucrări de instalare a sistemelor de supraveghere video cu circuit închis, astfel încât toate unităţiile de captare a imaginilor (camerele video) să fie conectate la un calculator, unde se vor stoca informaţiile culese şi sisteme de supraveghere video cu circuit deschis ce pot asigura vizualizarea imaginilor captate de camere de oriunde, prin intermediul Internetului. Unităţiile de captare a imaginilor, respectiv camerele video, pot fi de interior/ exterior, alb-negru/color, cu sau fără infraroşu (zi/noapte), cablate sau radio, în funcţie de cerinţele beneficiarului.

Preţul variază în funcţie de echipamentele instalate.

MONITORIZAREA SE POATE FACE ŞI ÎN DISPECERAT,DE CĂTRE DISPECERI CE ASIGURĂ PERMANENŢĂ 24/24!

Sisteme de interfonie, video interfonie şi control acces
Atât sistemele de interfonie cât şi cele de videointerfonie pot fi cu unul sau mai multe posturi interioare, prevăzute cu yală electromagnetică, ce asigură mai multă siguranţă şi uşurinţă prin simpla apăsare a unui buton de acces.

Pentru încăperile în care nu au acces decât persoanele autorizate, venim în sprijinul dumneavoastră cu sistemele tehnice de control acces, prevăzute cu cititoare de proximitate şi cartele magnetice, ce conferă un control strict al accesului în locurile mai sus indicate.

De asemenea, în cazul în care se cere, se poate realiza şi un pontaj exact al accesului în/din incinta obiectivului, urmărit prin conectarea sistemului monitorizare la un calculator, ce are instalat un program special.

DEPARTAMENT MONITORIZARE

Societatea noastră îşi desfăşoară activitatea în baza legislaţiei în vigoare, privind paza obiectivelor, bunurilor şi persoanelor precum şi a avizului de funcţionare al dispeceratului de monitorizare a sistemelor tehnice de alarmare antiefracţie emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa – Serviciul de Ordine Publică. Asigurăm instalarea, service-ul şi întreţinerea sistemelor tehnice de alarmare antiefracţie şi monitorizarea acestora la dispeceratul nostru:

– Intervenţie rapidă la alarme efracţie, panică, sabotaj, deranjament, etc.
– Oferirea garanţiei sistemului de alarmare instalat, întreţinerea şi verificarea acestuia de către personalul avizat al societăţii noastre, după grafice dinainte stabilite.
MONITORIZAREA este efectuată prin linie telefonică terestră
(TELEKOM, R.D.S.) şi/sau comunicare GPRS, serviciu pentru care se percepe un abonament lunar minimal.
Dispeceratul WHITE HORSE SECURITY monitorizează starea de securitate a obiectivului în următoarele situatii de alarmă:

– efracţie;
– detecţie incendiu;
– alarmă de panică, hold-up;
– alarmă medicală;
– scurgeri de gaze;
– sabotaje sistem;

Dispeceratul societăţii noastre este situat În Constanţa, Bd.Aurel Vlaicu, nr. 140 bis, et.2, şi este supravegheat în permanenţă de un dispecer şi un şef de tură, instruiţi şi avizaţi de către organele abilitate.